Stories Artist

Life

Lirik Lagu Kudu Nangis - Ndarboy Genk feat Dewa Budjana

Simak Lirik Lagu Kudu Nangis - Ndarboy Genk feat Dewa Budjana.

Muhammad Azy Aminullah | Muhammad Azy Aminullah
Sabtu, 27 Agustus 2022 | 16:18 WIB
Ndarboy Genk dan Denny Caknan. (Instagram/@ndarboy_genk)
Ndarboy Genk dan Denny Caknan. (Instagram/@ndarboy_genk)

Matamata.com - Gaet Dewa Budjana, Ndarboy Genk merilis video musik lagu bertajuk 'Kudu Nangis' pada Rabu (24/8/2022) kemarin.

Video musik lagu 'Kudu Nangis' yang dilantunkan Ndarboy Genk ini menjadi trending nomor 29 di YouTube dalam kategori musik.

Berikut adalah lirik lagunya. 

Lagu Ngawi Nagih Janji dinyanyikan oleh Denny Caknan dan Ndarboy Genk (YouTube DENNY CAKNAN)
Denny Caknan dan Ndarboy Genk (YouTube DENNY CAKNAN)

KUDU NANGIS

SONG 1 :
Ra kuat aku, nglakoni tresno tekan semene
Yen kudu takdire, pisah karo kowe
Kulo ikhlas lahir batin e

SONG 2 :
Wes tak maafke
Bola bali mung mbok sepelekke
Aku wes raiso, neruske cerita
Pol mentok aku tak lungo

BRIDGE :
Ngadepi sikap mu, aku klera kleru
Sakkarep karep mu timbang Poda padu
Sing uwis yo uwis, sing ilang ben ilang
wes ra kuat tenan

REFF :
Kudu nangis, hawane kudu nangis
Ati koyo di iris iris
Karo janji mu sing lamis

Aku nangis, aku kowe mending uwes
Snajan kadang sih sok ngalamun
Bayangke aku, kowe iso rukun.

Tags # lirik lagu # ndarboy genk # dewa budjana

Hot Video

Berita Terkini