Life

Lirik Lagu Kere Munggah Bale - Yeni Inka

Lagu 'Kere Munggah Bale' yang dinyanyikan Yeni Inka kini menembus trending nomor 17 di YouTube dalam kategori musik.

Yohanes Endra | Muhammad Azy Aminullah
Rabu, 13 Juli 2022 | 00:00 WIB
Potret Yeni Inka berhijab. (Instagram/yeniinka)
Potret Yeni Inka berhijab. (Instagram/yeniinka)

Matamata.com - Yeni Inka kembali melantunkan lagu lawas ciptaan Tegur Ribawanto bertajuk 'Kere Munggah Bale'.

Di bawah naungan DC Musik, Yeni Inka merilis official live musik lagu 'Kere Munggah Bale' pada 6 Juli 2022 kemarin.

Lagu 'Kere Munggah Bale' yang dinyanyikan Yeni Inka kini menembus trending nomor 17 di YouTube dalam kategori musik. Berikut adalah lirik lagunya.

KERE MUNGGAH BALE

Mas Parno, sayang
Saiki aku wis penak tenan
Sandhang pangan ra kekurangan
Mergo saiki wis dadi biduan
Mas Parno, sayang
Gayaku wis koyo wong gedongan
Mulo saiki wis ra kelingan
Karo kowe sing ndadekke biduan
Aku eling
Mbiyen pancen dodol sego kering
Bareng saiki jenengku kondang
Aku njur lali karo kahanan
Aku eling
Mbiyen pancen dodol sego kucing
Tapi saiki dadi wong gedhe
Mergo koyo kere munggah bale
Mas Parno, sayang
Senajan aku wis ora kelingan
Tulung aku didongaake
Mugo-mugo ra bakal dadi kere.

Tags # yeni inka # lirik lagu yeni inka # lagu yeni inka

Hot Video

Berita Terkini