Life

Simak Lirik Lagu Kok Iso Yo - Denny Caknan feat Bagus Guyon Waton

Lagi trending, yuk intip lirik lagu Kok Iso Yo milik Denny Caknan.

Nur Khotimah | Muhammad Azy Aminullah
Kamis, 26 Mei 2022 | 22:01 WIB
Lirik lagu Kok Iso Yo Denny Caknan. (Instagram/@denny_caknan)
Lirik lagu Kok Iso Yo Denny Caknan. (Instagram/@denny_caknan)

Matamata.com - Denny Caknan kerap menduduki trending di YouTube dengan berbagai lagunya yang sangat mudah diterima pencinta musik Tanah Air. Seperti yang terbaru, Denny Caknan merilis lagu "Kok Iso Yo?" dengan menggandeng Bagus Guyon Waton. Lirik lagu Kok Iso Yo? pun mulai banyak dicari.

Mumpung lagi trending, simak yuk simak lirik lagu Kok Iso Yo? yang dibawakan Denny Caknan feat. Bagus Guyon Waton!

Denny Caknan [Instagram/@denny_caknan]
Denny Caknan [Instagram/@denny_caknan]

Kok Iso Yo?

Kok iso yo?
Kok tegel yo?

Opo salahku?
Ning endi luputku?
Wong sing ra sepiro
Koyo aku iki
Masalah asmoro, mung kebagian loro

Ditinggal lungo, alesan ra cetho
Mergo ngaboti tresno anyarmu sing liyo
Gusti, tulung paringono
Ati sing kuat (ati sing kuat)
Kanggo ngadepi asmoro ugal-ugalan

Wayah mongso udan teko (wayah mongso udan teko)
Howo adhem featuring-an loro
Durung siap nompo kenyataan
Kowe disanding wong liyo

Durung nganti garing lorone atiku
Uwis mbok tambahi kenyataan nggo ngadepi
Sliramu saiki disanding wong liyo
Tau nekat ku mencintaimu
Nanging kowe malah milih ngeboti tresno liyane
Ternyata aku dudu siji-sijine

Kok iso yo? (Kok iso yo?)
Kok tegel yo? (Kok tegel yo?)
Wong koyo aku
Masalah asmoro, mung kebagian loro
Tibo wayah mongso udan teko
Howo adhem featuring-an loro
Durung siap nompo kenyataan
Kowe disanding wong liyo

Durung nganti garing lorone atiku
Uwis mbok tambahi kenyataan nggo ngadepi
Sliramu saiki disanding wong liyo
Tau nekat ku mencintaimu
Nanging kowe malah milih ngeboti tresno liyane
Ternyata aku dudu siji-sijine

Kok iso yo?

Tags # denny caknan # bagus guyon waton # lirik lagu kok iso yo

Hot Video

Berita Terkini