Life

Lirik Lagu Satru 2 - Denny Caknan feat Yeni Inka

Simak lirik lagu 'Satru 2' yang dinyanyikan oleh Denny Caknan dengan Yeni Inka.

Nur Khotimah | Muhammad Azy Aminullah
Kamis, 12 Mei 2022 | 09:00 WIB
Denny Caknan feat Yeni Inka. (Youtube/DCProduction)
Denny Caknan feat Yeni Inka. (Youtube/DCProduction)

Matamata.com - Lagu bertajuk "Satru 2" yang dinyanyikan oleh Denny Caknan featuring Yeni Inka menembus trending 3 YouTube dalam kategori musik.

Berikut adalah lirik lagu Satru 2 yang dirilis oleh Denny Caknan dan Yeni Inka pada 29 April 2022 lalu.

Denny Caknan. (Instagram/@denny_caknan)
Denny Caknan. (Instagram/@denny_caknan)

Satru 2

Wes tak pupuk winihe katresnanku, kanggo awakmu
Dungoku tuku lemu urip ayem kanggo senengmu

Aku percoyo winih tresnamu, nandes mancep ing atiku
Opo kurang leh ku ngerteni karepmu
Aku yo wis ora nglirik liyane
Nek kangen ngomong kangen, rasah tukaran ae
Mbok di eman eman hubungane

Uwong sing tak tresnani, tak gawe sandaran ati
Mbok ojo satru satru ae sayangku
Jajal rasah percoyo nek trimo kabar ko njobo
Aku kerjo, nguripimu nggo makmurne atimu

Aku ngenteni, aku ngertenimu huooo
Huoo… opo kurang lehku, ngerteni karepmu
Aku yo wis ora nglirik liyane
Nek kangen ngomong kangen, rasah tukaran ae
Mbok di eman eman hubungane

Uwong sing tak tresnani, tak gawe sandaran ati
Mbok ojo satru satru ae sayangku
Jajal rasah percoyo nek trimo kabar ko njobo
Aku kerjo, nguripimu nggo makmurne atimu

Uwong sing tak tresnani, tak gawe sandaran ati
Mbok ojo satru satru ae sayangku
Jajal rasah percoyo nek trimo kabar ko njobo
Aku kerjo, nguripimu nggo makmurne atimu

Tags # denny caknan # yeni ikna # lirik lagu satru 2 # satru 2

Hot Video

Berita Terkini