Life

Simak Lirik Lagu Simpang Limo Ninggal Janji - Putri Kristya

Berikut ini lirik lagu 'Simpang Limo Ninggal Janji' yang dinyanyikan oleh Putri Kristya.

Ade Wismoyo | Muhammad Azy Aminullah
Jum'at, 27 Mei 2022 | 20:41 WIB
Putri Kristya (Instagram)
Putri Kristya (Instagram)

Matamata.com - Putri Kristya menambah panjang daftar penyanyi yang menyanyikan ulang lagu bertajuk 'Simpang Limo Ninggal Janji'.

Lagu yang dinyanyikan ulang oleh Putri Kristya tersebut saat ini tengah menembus trending nomor 11 di YouTube dalam kategori musik dengan jumlah tayangan 600 ribu lebih.

Berikut adalah lirik lagu 'Simpang Limo Ninggal Janji' yang dilantunkan oleh Putri Kristya.

SIMPANG LIMO NINGGAL JANJI

Soyo suwe (Suwe)
Soyo nelongso rasane
Atiku kangen, kangenku marang kowe

Nanging pancen (Pancen)
Pancen wis dadi nasibe
Durung biso sesandingan, sesandingan karo kowe

Aku lungo nang monco, golek makaryo
Nggo sangu ning urip, aku lan kowe
Arume kembang, mekar ing wayah wengi
Dadi tombo kangenku, jero ning ati

Kembangku ayu, lilakno lungoku
Aku ra bakal lali, marang janji sing ketali
Ning simpang limo iki, sing nyekseni sumpahing ati
Janjiku mengko mesti tak tepati

Arume kembang, mekar ing wayah sore
Arum ambune, isih biso tak rasakne
Nanging, nanging, nanging arum arume rambutmu
Amung biso tak bayangne, mergo kowe ra ning kene

Arume kembang, mekar ing wayah wengi
Dadi tombo kangenku, jro ning ati
Kembangku ayu, lilakno lungoku
Aku ra bakal lali, marang janji sing ketali

Ning simpang limo iki, sing nyekseni sumpahing ati
Janjiku mengko mesti tak tepati
Entenono aku neng simpang limo.

Tags # lirik lagu # lirik lagu simpang limo ninggal janji # putri kristya

Hot Video

Berita Terkini