Life

Lirik Lagu Layang Kangen - Denny Caknan

Simak lirik lagu 'Layang Kangen' yang dinyanyikan ulang oleh Denny Caknan.

Ade Wismoyo | Muhammad Azy Aminullah
Sabtu, 07 Mei 2022 | 21:00 WIB
Denny Caknan. (Youtube/DennyCaknan)
Denny Caknan. (Youtube/DennyCaknan)

Matamata.com - Dalam rangka memperingati 2 tahun kepergian Didi Kempot, penyanyi Denny Caknan membawakan ulang lagu bertajuk 'Layang Kangen'.

Lagu berjudul 'Layang Kangen' ini masuk ke daftar 20 lagu terpopuler di YouTube dalam Minggu ini. Berikut adalah lirik lagunya.

Layang Kangen

Layangmu tak tompo wingi kuwi
Wes tak woco opo karepe atimu
Trenyuh ati iki moco tulisanmu
Ora kroso netes eluh neng pipiku

Umpomo tanganku dadi suwiwi
Iki ugo aku mesti enggal bali
Ning kepiye maneh mergo kahananku
Cah ayu entenono tekanku

Ora maido sopo wong sing ora kangen
Adoh bojo arep turu angel merem
Ora maido sopo wong sing ora trenyuh
Ora kepethuk sak wetoro pengen weruh

Percoyo aku, kuatno atimu
Cah ayu, entenono tekaku

Umpomo tanganku dadi
Suwiwi
Iki ugo aku mesti enggal bali
Ning kepiye maneh mergo
Kahananku
Cah ayu entenono tekaku

Ora maido sopo wong sing ora kangen
Adoh bojo arep turu angel merem
Ora maido sopo wong sing ora trenyuh
Ora kepethuk sak wetoro pengen weruh

Percoyo aku, kuatno atimu
Cah ayu, entenono tekaku
Cah ayu, entenono tekaku

Tags # layang kangen # lirik lagu # didi kempot # denny caknan

Hot Video

Berita Terkini