Dangdut

Simak Lirik Lagu 'Tragedi Tali Kutang' - Indri Safitri feat Febri

Berikut ini lirik lagu 'Tragedi Tali Kutang' yang dinyanyikan oleh Indri Safitri featuring Febri.

Ade Wismoyo | Muhammad Azy Aminullah
Minggu, 29 Mei 2022 | 00:00 WIB
Indri Safitri feat Febri (YouTube/DC Production)
Indri Safitri feat Febri (YouTube/DC Production)

Matamata.com - Lagu bertajuk 'Tragedi Tali Kutang' yang dinyanyikan oleh Indri Safitri featuring Febri menembus trending nomor 10 di YouTube dalam kategori musik.

Berikut adalah lirik lagu 'Tragedi Tali Kutang' yang ditulis oleh Cak Diqin dan dipopulerkan oleh Indri Safitri featuring Febri.

TRAGEDI TALI KUTANG

Ndek biyen wis tak tukoke
Wujud tali sak kutange
Saikine lha kok ilang sak slirane
Lungo menyang endi

Tanpo pamit ra ngabari
Opo lali kowe karo aku iki
Nadyan regane enem ewu
Kuwi wujud katresnanku

Jare kowe melu aku llha kok mlayu
Opo kurang larang
Pungkasane kowe ilang
Neng endi aku nggoleki, tali kutang

Iki mas taline tak kundurake
Ngerto bapak ra ngeparengake
Aku dijodohke malah karo priyo seje
Wis cukup mung semene wae

Duh Kangmas Andong Basuki
Aku ora bakal lali
Yen Gusti ngeparengake, mesti bali
Tali kutang iki, tak simpen tekane pati

Tali kutang wujud tresnoku kang suci
Iki mas taline tak kundurake
Ngerto bapak ra ngeparengake
Aku dijodohke malah karo priyo seje

Wis cukup mung semene waeac
Duh Kangmas Andong Basuki
Aku ora bakal lali
Yen Gusti ngeparengake, mesti bali

Tali kutang iki, tak simpen tekane pati
Tali kutang wujud tresnoku kang suci
Tali kutang wujud tresnoku kang suci.

Tags # lirik lagu # tragedi tali kutang # lirik lagu tragedi tali kutang

Hot Video

Berita Terkini